Krčma na konci světa

Naše stylová středověká restaurace si vás dovoluje pozvat na oběd, večeři či přátelské posezení!

V letním počasí si můžete den zpříjemnit posezením na venkovní zahrádce s překrásným výhledem.

Navštívit nás můžete od května do října. V podzimním a zimním čase si na naší gastronomii pochutnáte jen po předchozí rezervaci.

OTEVÍRACÍ DOBA 
květen – červen

PO až ČT 12:00 – 21:00 (pouze pro hosty kempu)

PÁ 16:00 – 22:00
SO 12:00 – 22:00
NE 12:00 – 20:00

(kuchyně zavírá hodinu před koncem otevírací doby)

O nás

Všechny suroviny, z kterých vaříme, byly používány v místní gastronomii od středověku přes raný a pozdní novověk až do dnešních dnů. Kuchyně naší krčmy se středověkou inspirovala tak, aby pro Vás připravila pokrmy, které mají kořeny v naší historii a zároveň chutnají modernímu člověku 21. století.

Výsledkem je tak jedinečný zážitek na překrásném romantickém místě v Malešově spojený s gastronomií inspirovanou naší historií, která vaří z původních surovin nejenom od místních dodavatelů.

Místní řemeslné pivo

K dobrému jídlu nesmí chybět ani skvělé pivo, které náš přátelský pivovar uvařil pouze pro nás.

Aktuality

Letošní sezónu zahájíme 1. května, otevírací doba je tento den prodloužena od 12:00 do 22:00. Přijďte ochutnat naše zbrusu nové menu, výborná piva a vína či domácí limonády ze zahrádky! Aktuality sledujte na facebooku, instagramu nebo zde na webu.

Rezervace

Pro rezervaci svého stolu volejte, nebo piště na:

602 183 632
restaurace@malesovcamp.cz

Čára ornamentální

Příklady specialit, které u nás můžete ochutnat

V Krčmě vyuzená filírovaná sviňská panenka, křenové zelí, okurky korničon, Karlova houstička, cibuláda na červeném víně, vše za studena podávané

Grilovaná kachní prsa sous-vide, máslové mrkvové pyré, marinovaná jablíčka granny smith, vinná redukce

Čočka beluga vařená v zeleninovém vývaru, pečená marinovaná červená řepa, creme fraiche, rukolový salát s praženými ořechy / semínky, vinaigrette

Sviňský opečený bůček sous-vide, karlovarský knedl, kroupy na majoránce s kysaným zelím na slanině a cibulce, křenové zelí, výpek s demi-glace

Porketa plněná sviňskou mletinou na bylinkách, citronová kůra, majoránkové kroupy s kysaným zelím na slanině, demi-glace

Švestková porketa plněná sviňskou mletinou, citronovou kůrou, sušenou šunkou, vlašskými ořechy, šalvějí a sušenými švestkami, karlovarský perníkový knedl, creme fraiche